fbpx

Ціна питання: громадський транспорт чи таксі?

киев заказ такси

     У ряді областей України на початку травня заявили про намір майже вдвічі збільшити тариф за проїзд у громадському транспорті. Перевізники  Миколаєва, Львова, Вінниці, Хмельницького та Маріуполя обґрунтовують потребу підвищення вартості/ціни проїзду здорожчанням усіх складових тарифу. Також відзначають зростання цін на пальне й комплектування та збільшення розміру мінімальної заробітної плати. Нині триває етап обговорень.
Чи слід чекати зростання ціни на таксі в перелічених містах? На думку СЕО сервісу TAXIOMA, що представлений у 17 містах України, –  суттєвої зміни пасажиропотоку очікувати не варто. Ціна не є визначальним фактором. Сьогодні клієнти орієнтуються на поняття «ціна-якість». Ті, хто прагне комфортного перевезення готові платити за нього. Показовий приклад TAXIOMA – клієнт платить за якість, а доступність її визначає кожен для себе самостійно. Парк Таксі Києва, та й взагалом по Україні таксі пересуваються в звичайному режимі та готові надати свої послуги клієнтам цілодобово.

Скачай оновлений додаток та замовляй таксі зручно!

Догори
Ми використовуємо файли cookie, щоб надати вам найкращий досвід роботи на нашому веб-сайті. Продовжуючи користуватися веб-сайтом Taxioma, ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
ПОГОДЖУЮСЬ
ВІДХИЛИТИ