Цена вопроса: общественный транспорт или такси?

киев заказ такси

     У ряді областей України на початку травня заявили про намір майже вдвічі збільшити тариф за проїзд у громадському транспорті. Перевізники  Миколаєва, Львова, Вінниці, Хмельницького та Маріуполя обґрунтовують потребу підвищення вартості/ціни проїзду здорожчанням усіх складових тарифу. Також відзначають зростання цін на пальне й комплектування та збільшення розміру мінімальної заробітної плати. Нині триває етап обговорень.
Чи слід чекати зростання ціни на таксі в перелічених містах? На думку СЕО сервісу TAXIOMA, що представлений у 17 містах України, –  суттєвої зміни пасажиропотоку очікувати не варто. Ціна не є визначальним фактором. Сьогодні клієнти орієнтуються на поняття «ціна-якість». Ті, хто прагне комфортного перевезення готові платити за нього. Показовий приклад TAXIOMA – клієнт платить за якість, а доступність її визначає кожен для себе самостійно. Парк Таксі Києва, та й взагалом по Україні таксі пересуваються в звичайному режимі та готові надати свої послуги клієнтам цілодобово.

Скачай оновлений додаток та замовляй таксі зручно!

Exit mobile version
Ми використовуємо файли cookie, щоб надати вам найкращий досвід роботи на нашому веб-сайті. Продовжуючи користуватися веб-сайтом Taxioma, ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
ПОГОДЖУЮСЬ
ВІДХИЛИТИ