fbpx

День единения с TAXIOMA: получи поездку бесплатно

Скачивай приложение TAXIOMA  и заказывай доступное такси онлайн!

     Щодня ми отримуємо тривожну інформацію про можливу ескалацію військового конфлікту з сусідом-агресором. Нагнітають вкрай складну ситуацію і рішення частини бізнесу припинити свою діяльність.

     Сервіс доступного виклику авто TAXIOMA продовжує працювати в Україні!

     Як і раніше, ми залишаємось доступним сервісом з високим рівнем якості надання послуг. Зважаючи на виклики, які постали перед нашою державою, і бізнесом в тому числі, до ключових цінностей сервісу Taxioma – окрім високої якості послуги та її доступності – додали принцип чесної роботи на благо держави та суспільства в цілому, – говорить співзасновник сервісу TAXIOMA Василь Худинець. – Акція сервісу «Єднаймось» до Дня єдності – це підтвердження нашої заявленої позиції, як соціально-відповідального бізнесу. Ще на етапі ідеї ми чітко визначили для себе, що працюватимемо для клієнта, яким є кожен пересічний українець. Ми не ставимо за ціль великий короткочасний заробіток, а прагнемо будувати довготривалі взаємовигідні стосунки як з партнерами у різних містах України, так і з кожним клієнтом. Тільки у вигідній взаємодії для усіх сторін бачимо наш подальший розвиток. Заради нього і маємо сьогодні єднатись.

     Приєднуйся до Дня єднання з TAXIOMA! Отримай поїздку безкоштовно.

     Саме 16 лютого, у День єднання, вантаж або відкривай наш додаток, замовляй поїздку по промокоду UKRAINE.

     Долучайся до єдиної інформаційної платформи UАразом. Отримуй правдиву інформацію про реальний стан безпекової ситуації, заходи, що вживаються для зміцнення обороноздатності держави.

     Наша сила у єднанні! Працюємо на благо України!

Скачивай приложение TAXIOMA  и заказывай доступное такси онлайн!

Пролистать наверх
Ми використовуємо файли cookie, щоб надати вам найкращий досвід роботи на нашому веб-сайті. Продовжуючи користуватися веб-сайтом Taxioma, ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
ПОГОДЖУЮСЬ
ВІДХИЛИТИ